NAV-Vision

NAV-Vision

NAV-Vision er et konsulenthus og samarbejdspartner der udvikler, implementerer og supporterer Microsoft Dynamics NAV, Business Central og Power BI løsninger til primært Handels-, Produktions- og Servicevirksomheder. Vi har adskillige års erfaring fra branchen og supporterer således både de nyeste versioner af Microsoft Dynamics NAV og alle tidligere versioner.

 

Hos NAV-Vision er kunden altid i centrum og vores fokus er at levere høj faglig sparring, god kundeservice og ikke mindst hjælpe kunden med at skabe størst mulig forretningsmæssig værdi gennem implementering af en ny Microsoft Dynamics NAV løsning eller ved optimering af deres eksisterende løsning.

 

Vi har opnået et af de højeste partner-niveauer hos Microsoft, som én af deres mest betydningsfulde partnere, samt høstet flere Gazelle-priser som følge af vores konstante vækst siden 2013.

 

Søger du en kompetent og dedikeret Navision og Power Platform partner, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om et fremtidigt samarbejde.

 

Logo