Marathon Travel Club

Marathon Travel Club

Verden ligger for dine fødder – så snør skoene og rejs med til de bedste løbeoplevelser…….

Marathon Travel Club er Danmarks største, mest erfarne og specialiserede arrangør af rejser til løb over hele verden. Sammen med tusindvis af glade løbere og ”medløbere” besøger og løber vi omkring 30 udvalgte destinationer.

Du kan hoppe med på en af vores busser på en kort eller udvidet weekendtur til Hamburg eller Berlin. Du kan køre eller flyve med os til alle de kendte løb i europæiske storbyer som Paris, Rom, Stockholm, Barcelona, London, Amsterdam, Athen og Nice. Eller få vin i glasset i Medoc, sol på maven på Gran Canaria eller blive udfordret ikstremt i Mont Blanc.

Og så er både vi og vores gæster meget glade for USA, hvor vi besøger New York, Washington, Boston og Chicago. Skal det være endnu mere eksotisk, kan du tage med os på en ferie- og løbetur til Havana på Cuba eller til Honolulu på Hawaii.

På mange destinationer kan du vælge at løbe maraton, halvmaraton eller 10 km, så der er noget for enhver. Uanset distancen bliver du som løber sat i Centrum og skal kun tænke på dig selv og dit løb – alt andet tager vi os af før, under og efter løbet.

Klik ind på marathon.dk og bliv inspireret til din næste store løbeoplevelse. Eller ring og få en rejse-og løbesnak på telefon 86 62 22 10.

Logo