Lindpro A/S

Lindpro A/S

Lindpro er en stærk samarbejdspartner inden for elinstallationsområdet i Midtjylland. Fra afdelingen i Viborg dækker Lindpro hele regionen - ikke blot geografisk, men også med spidskompetencer inden for en række af fagets specialer.

Fælles styrke

Som en del af Lindpro-koncernen har afdelingen i Midtjylland den mandskabsmæssige styrke, der skal til for at klare selv de største fagentrepriser. Lindpro i Viborg kan trække på koncernens samlede tekniske ekspertise og samtidig sikres viden om de nyeste og mere intelligente installationer gennem løbende uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det giver kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau - til den rigtige pris.

Lokal forankring

Afdelingen i Viborg giver Lindpro den lokale forankring og erfaring, der er så vigtig i forhold til kunderne og samarbejdet med andre faggrupper.

Kombinationen af Lindpros 24-timers service og den centrale placering i Viborg sikrer en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. Lindpro i Viborg tilbyder individuelle serviceaftaler tilpasset kundernes behov.

Logo