Dit Sekretariat

Dit Sekretariat

Dit Sekretariat er et professionelt sekretariat, der leverer sekretariatsløsninger til foreninger, virksomheder, organisationer og netværk.

Vi gør det muligt for vores kunder at have en fuld administration med ekspertise inden for både administration, regnskab, kommunikation, markedsføring og eventplanlægning uden at skulle betale til fx lokaler og it-udstyr.

Hvis du drukner i bilag, hvis din hjemmeside aldrig bliver opdateret, og hvis du har ikke helt styr på, hvem der egentligt skulle have fakturaen for de sidste mange opgaver du har løst, så skulle du tage at komme til os. Lad os tage en afslappet og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig med at frigøre ressourcer i din organisation til at lave alt det sjove, udvikle og forfine din kerneydelse eller servicere dine kunder

Dit Sekretariat har officielt eksisteret siden 1. januar 2015, men virksomheden har tidligere været en del af Konsulentfirmaet H.C. Vestergaard, der har eksisteret i mere end 10 år. Efterhånden som sekretariatetskonceptet har vokset sig større, gav det mere mening at skille de to virksomheder ad. Vi har indtil 2016 haft base i Århus, men er nu flyttet ind i Toldboden i Viborg.

Logo