Nyheder

Hvad sker der i Toldboden?

Hej fra Dit Sekretariat

Hvis ikke vores lakridser i køkkenet allerede har fanget din opmærksomhed, så får du lige den ultrakorte lynpræsentation af os her.
Vi er de nye i Toldboden – og vi hedder Dit Sekretariat. Dvs. vi hedder faktisk Karin, Jette, Bettina og Anita, men firmaet hedder Dit Sekretariat.

Hvad er det?
Dit Sekretariat tilbyder professionelle sekretariatsløsninger til brancheforeninger, netværk og mindre virksomheder. Helt konkret vil det sige, at vi løser opgaver inden for administration, kommunikation, regnskab og eventplanlægning for en række virksomheder og foreninger.

De fleste af vores kunder har adresse her på vores kontor, så det er derfor, der er så mange navne på vores dør. De kommer af og til også forbi til møder og events, men i det daglige, er det altså os fire kvinder, der med hård og sikker hånd administrerer vores kunders virksomheder.

Er I helt nystartet?
Dit Sekretariat har officielt eksisteret siden 1. januar 2015, men virksomheden har tidligere været en del af Konsulentfirmaet H.C. Vestergaard, der har eksisteret i mere end 10 år. Efterhånden som sekretariatetskonceptet voksede sig større, gav det bare mere mening at skille de to virksomheder ad.

Hvor har I så boet før?
Vi har tidligere haft base i Århus, men er altså nu flyttet til Toldboden i Viborg. Du finder Dit Sekretariat på 2. Sal D18 eller på www.dit-sekretariat.dk
Du kan også finde os på Facebook – og du må meget gerne støtte os ved at give vores side et like – vi gør naturligvis det samme for din virksomhed.

Kom gerne forbi

Nåede du ikke at få en æske lakridser, vil du gerne have en mere, eller vil du bare gerne møde os, så kig endelig forbi vores kontor i D18. Vi vil altid gerne snakke og møde jer andre her i huset.

Med Venlig Hilsen
Karin, Jette, Bettina & Anita