Nyheder

Hvad sker der i Toldboden?

Gå-hjem-møde 11/5

For alle i Toldboden 1-3

Synes du også at tankerne om sygdom, død, ulykke og forsikringsbetingelser er uinteressante og nærmest deprimerende – så er vi helt enige.

Ikke desto mindre er det sundt ind imellem at få overvejet hvad nu hvis…
Det er så ærgerligt at være udsat for den der ulykke, der kun sker for naboen, for så at konstatere at man ikke havde tegnet forsikringen der kunne have gjort at man kunne blive boende i huset… ØV
Har du som selvstændig husket at tegne en arbejdsskadeforsikring, der også dækker dig selv og ikke kun dine medarbejdere?
Solveig fra Horstmann advokater arbejder til daglig med de, som er kommet til skade og vil guide os igennem en halv til hel times kedsommelige fortællinger om død og ulykke, og fortælle om alt det der er gjort galt – overlever du oplægget, så er der en chance for, at du har en lille tjeklist med hjem over hvad du skal overveje for så efterfølgende at overveje om der skal gøres mere eller om det bevidst fravælges.

Datoen er den 11. maj fra fra kl. 16 og en time til halvanden frem. Mødet vil foregå i konferencerummet i kantinen.

 Program

  1. Meget kort præsentation af alle tilstedeværende – så vi også kan netværke
  2. Indlæg ved Solveig fra Horstmann Advokater
  3. Kage og kaffe inkl. smalltalk og netværk

 

Meld venligst tilbage til Esben Skougaard om du deltager senest torsdag 7. maj. Er I flere fra virksomheden vil jeg gerne vide hvor mange I kommer, så vi er sikre på der er kage og kaffe til alle. Og jeg lover jer der er rigelig med kage.